Gold Towers Residence

Proje Hakkında

www.goldtowersresidence.com

 

AYDIN’IN HIZLA GELİŞEN AKSINDA

Işıklı Bulvarı’nın en gözde lokasyonunda, hayalinizdeki huzur dolu hayatın tüm unsurları bir araya geliyor. Modern, sade ve kararlı çizgilerin oluşturduğu mimari konseptiyle Gold Towers Residence, sunduğu imkanlarla oldukça cezbedici, bir o kadar da ihtişamlı.

 

EVİNİZE HOŞGELDİNİZ

Güvenliğin güleryüzle buluştuğu Gold Towers Residence’da özverili personelimiz günlük hayatınızı kolaylaştıracak her türlü detayla 7 gün 24 saat ilgilenmeye hazır. Hayatınızı programlamanıza yardımcı olacak ve her türlü organizasyonun sizin yerinize yapıldığı bir “concierge” hizmetinin de verileceği Gold Towers Residence’da etkinliklere katılmak istediğinizde ya da bir konuda bilgiye ihtiyacınız olduğunda derhal iletişime geçerek concierge hizmetinden yararlanabilirsiniz. Şehrin gürültüsünü unutun, kalabalığı ve kargaşayı unutun. Siz sadece, kapılarınızı doğayla bütünleşen, ayrıcalıklı ve seçkin bir hayata açtığınız evinizde aile sıcaklığını rezidans farkıyla yaşamanın keyfine bakın. Organizasyonu bize bırakın, siz hayatın tadını çıkarın...

 

ÖZÜNDE YEŞİL; KALBİNDE MAVİ VAR

Gold Towers Residence’da evinizin manzaranızı zenginleştiren rengarenk çiçeklerden, esintilere kapılan tropik palmiye türlerine; sporunuzu yaparken size eşlik eden çamlardan sohbetlerinize serin gölgeler ekleyen sarmaşıklara kadar onlarca farklı bitki ve ağaç türünden oluşan yemyeşil bir dünya sizi karşılayacak. Çünkü burada eviniz 13.000 m² ’lik bir botanik bahçesinin içinde yer alıyor. Tabiatın tüm zerafetiyle iç içe bir yaşam sizi beklemekte. Yeşilin maviyle anlam kazandığı bilinciyle sizin için tasarladğımız bu dünyanın merkezine berrak yansıma göletlerini, kayalardan süzülen şelaleri ve masmavi yüzme havuzlarını yerleştirdik. Dostlarınızsa havuz başındaki Gold Kafe’de çaylarını yudumlarlarken koyu bir sohbete dalacaklar. Siz de bu keyifli anlara dahil olmak istemez misiniz?

 

 

GOLD KAFE; YAŞAM BURADA KEYFE DÖNÜŞÜYOR

Yeni bir gün başlıyor... Günün ilk kahvesini yeşille mavinin buluştuğu yerde huzurla dolu yudumladığınızı hayal edin... Havuz başındaki Gold Kafe komşularınız ve ailenizle birlikte unutulmaz anların yaşanılacağı günlük hayatınızın en önemli adreslerinden biri olacak. İşte Gold Towers Residence’da hayat böyle birşey.

 

SPOR, EĞLENCE VE KEYİF

Gold Towers Residence’da etkileyici bir peyjaz ve sınırsız sosyal imkanlar sizleri bekliyor. Siz ve çocuklarınız için özel olarak tasarlanan Rekreasyon Bölgesi yeşille iç içe spor ve oyun alanları sunuyor. Siz koşu parkuru ve fitness ekipmanlarında sporunuzu yaparken çocuğunuz güvenle oyun alanlarında oynayıp yeni arkadaşlıklar kurabilir; siz dostlarınızla yemyeşil çimlerde açık havada yoga yaparken, çocuğunuz neşe içinde özel parkurda bisiklet sürebilir. Tribünleriyle basketbol ve voleybol sahası, amfi tiyatro, açık hava sineması, tam tur tartan koşu pisti, ağaçların gölgesinde güvenli oyuncaklar ve özel bisiklet ve paten parkuru... Keyfi çeşitlendirmek size kalmış.

 

ALIŞVERİŞ CADDESİ; ARADIĞINIZ HERŞEY ELİNİZİN ALTINDA

Gold Towers Residence’ın size sunduğu konforlu yaşamdan uzaklaşmadan da, her an canlı Alışveriş Caddesi’nde yer alacak olan farklı mağazalarda tüm ihtiyaçlarınıza hızlıca ulaşıp, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulacağı restoranlar ve kafelerde güzel bir günde, sarmaşıkların serin gölgeleri altında oturup dostlarınızla keyifli bir sohbet imkanı bulmanız için herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük.

 

HAYALLERİNİZ GİBİ GENİŞ

Kendinizi özel hissetmeniz için yüksek kalitede, birinci sınıf doğal malzemelerle tasarlanan eviniz, sizi alışılmış ölçülerin üstüne çıkarırken beğeni ve ihtiyaçlarınıza hitap eden heyecan verici çizgileriyle zevkli detaylar içeriyor; geniş balkonu ve tabandan tavana uzanan camları ile gökyüzü ve güneş yaz kış evinize doluyor. Tüm yönleriyle işlevsel, güvenli ve estetik bu ortamda her anı doya doya yaşama keyfini ve evinizi etkin kullanmanın rahatlığını yaşarken sevdiklerinizi veya ailenizi ağırlayabilir, misafirperverliğinizi en konforlu biçimde gösterebilirsiniz.

Proje Konumu